FORGOT YOUR DETAILS?

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Här hittar du några av de vanligaste frågorna och svar som kommer till vår kundtjänst. Du är alltid välkommen in till receptionen där vår personal gärna hjälper dig med de eventuella frågor som inte beskrivs här nedan.

Kan jag få kvitto i förskott?

Vi kan bara skriva ut kvitto på det som har dragits från ditt konto. Betalar du via autogiro kan du välja att betala in pengar i förskott för att få ett kvitto.

Gruppträning och passbokning

Boka gruppträningspass

Du kan boka pass via hemsidan, bokningsterminalen på anläggningen eller via receptionen. Avboka pass kan göras via hemsidan eller via receptionen. Det går även att ringa till anläggningen, under högtryck är det dock inte säkert att någon på anläggningen hinner svara så vi rekommenderar att du använder hemsidan. Du kan vara inbokad på max 3 pass. Och du kan endast boka pass 6 dagar framåt i tiden.

Avbokning av gruppträningspass

Bokningen måste avbokas senast 2 timmar innan passet börjar, även om du står på väntelistan så behöver du boka av din plats. Om man missar att avboka 1 pass får man en varning. Missar man att avboka 3 pass inom 30 dagar, blir man avstängd från gruppträningen i 30 dagar. Man kan då varken boka pass eller delta i mån av plats. Du kan låsa upp din bokningsspärr genom att betala 100 kr.

Väntelistan

Om ett pass är fullbokat så kan du ställa dig på väntelistan. Om någon bokar av så flyttas du automatiskt upp så därför är det viktigt att boka av i tid även om du bara står på väntelistan. Flyttas du upp till en fast plats så får du ett mail (om vi har din mailadress) om detta.

Om du fortfarande står på väntelistan när du kommer till anläggningen så checka in (via läsaren i receptionen eller via bokningsterminalen, om sådan finns) och stanna kvar i receptionsområdet för 10 minuter innan passet börjar så släpps väntelistan, de som bokat och har en plats men inte hämtat ut sin biljett blir av med platsen och platsen släpps till väntelistan istället.

Friskvårdsbidrag

Hur fungerar friskvårdsbidraget?

Många arbetsgivare ger sina anställda bidrag till friskvård för att främja en god hälsa hos sina anställda. Arbetstagaren lämnar in kvitton för sina utlägg och får dessa ersatta av arbetsgivaren.

Medlemskapsfrågor

Hur gammal måste man vara för att få träna på Ultimate?

Vi har 16-årsgräns för att träna i gymmet men på Ultimate har vi även 4 föreningar som erbjuder träning från 6 år och uppåt.

Vad innebär ett löpande autogiroavtal?

Alla våra autogiroavtal är löpande och med det menas att man måste säga upp avtalet när man inte längre vill vara medlem. Bindningstiden som man tecknat måste betalas. 

Hur lång uppsägningstid har jag?

Om du inte längre befinner dig i bindningstiden och vill säga upp ditt avtal så är din uppsägningstid en månad plus resterande dagar i uppsägningsmånaden.

Hur kan jag säga upp mitt medlemsavtal?

Du kan säga upp ditt medlemskap via mail till kontakt@ultimatetraining.se (ange då ditt namn och personnummer), ringa till oss på tel. 035-10 13 00 eller genom att personligen gå till receptionen.

Jag har förlorat mitt medlemskort, hur gör jag för att få ett nytt?

Vänligen vänd dig till receptionen. Nytt medlemskort utfärdas då mot en avgift om 100 kronor.

Betalningsfrågor

Jag har bytt bank eller kontonummer, hur får jag det att fungera igen med autogiro?

Vänligen vänd dig till receptionen.

TOP